Doner

Engasjer deg for dyrene

Foto: Jo-Anne McArthur / We Animals

Flere og flere mennesker blir klar over hvordan dyrene blir behandlet og føler at det er galt og uetisk. Mange kjenner på at de selv har lyst til å gjøre noe med det for å endre på dyrenes situasjon. Kanskje det er deg?

Dyrenes Forbund består av helt vanlige mennesker med ulik bakgrunn som har til felles at de har valgt å engasjere seg for dyrene. Det valget ser annerledes ut for hver av oss, poenget er at det alltid er noe du kan gjøre for å hjelpe. Om det er for å delta på brosjyre-utdeling, infostands, arrangementer eller hjelpe til med å omplassere dyr. Kanskje er du god til å skrive, en ivrig fotograf eller en lidenskapelig grafisk designer? Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Dyrene trenger hver og en av oss til å gjøre det vi kan, og sammen kan vi gjøre så mye mer!

Å være aktiv er også en flott mulighet til å bli kjent med likesinnede, samtidig er med på å endre ting til det bedre for dyrene og øke forbrukere sin bevissthet om dyrenes virkelighet.

Innenfor Dyrenes Forbund jobber vi mot alle former for undertrykkelse av dyr og for rettighetene til alle dyr på mange forskjellige måter. Hvis du vil vite mer, vennligst skriv til oss her eller via epost og fortell oss litt om deg selv og hvordan du vil engasjere deg. Dyrene trenger både deg som sitter med kunnskap eller erfaring og du som vil lære deg nye ting som vil være verdifull for arbeidet.

Hvordan kan du hjelpe oss?

  • Gate arrangmenter, stands, dele ut brosjyrer
  • Datagrafikk, lage brosjyrer og flyveblader
  • Fundraising, innsamling av penger
  • Innspilling og redigering av filmer
  • Organisering av kulinariske arrangementer og visninger
  • Å skrive tekster, holde kontakt med media, PR

For å bli aktiv for dyrene kan du fylle ut skjemaet under, eller sende en e-post til [email protected].

Webutviklere
Nettet er en stor del av vår hverdag, derfor er det viktig for dyrs rettigheter at vi har et merkbart nærvær. Som webutvikler vil du mest jobbe med WordPress, men også vanlig HTML/CSS og Nuxt.JS, eller andre Frameworks som du selv ønsker å ta i bruk for å løse problemet.
App-utvikler
Det finnes flere verktøy som kunne gjort hverdagen lettere for veganere og plante-baserte mennesker i Norge, men dessverre er det mange av disse som ikke funker eller finnes i Norge. Derfor trenger vi noen til å utvikle disse produktene for det Norske markedet.
Grafisk designere
Plakater, brosjyrer, nettsider, bannere, og all annen grafikk er i stor hjelp til å motivere og påvirke forbrukere, derfor trenger vi noen som er erfarne innen grafisk design som kan lage stilig og effektiv grafikk.
Forsknings ansvarlig
For å ta smarte og effektive avgjørelser trenger vi data. Per dags dato finnes en ideell organisasjon Faunalytics som jobber med akkurat dette, men det mangler undersøkelser på det norske samfunnet. Derfor trenger vi noen som kan utvikle (muligens i samarbeid med Faunalytics) undersøkelser og datamodeller om norske forhold.
Google Ads og SEO ansvarlig
som en ideell organisasjon mottar vi 10 000$ i måneden fra Google Ad Grants til å reklamere for oss, vi trenger noen som effektivt kan ta disse resursene i bruk.

SEO er viktig for å nå ut med vårt budskap og bli funnet, derfor trenger vi noen erfarne mennesker til å vedlikeholde og videreutvikle vår SEO.

Skrivere
Liker du å skrive, formulere gode svar, eller er du en racer i korrekturlesning? Da trenger vi deg. Tekst er fremdeles vårt viktigste medium og mangelen på god og tydelig informasjon på norsk holder tusenvis av mennesker fra å se sannheten. Bli med oss og skriv for dyrene nå.
Fundraiser
Dyrerettighets-bevegelsen har ikke midler som andre veldedige bevegelser, derfor må vi jobbe hardere for å få midler. Vi trenger noen som kan utvikle en pengeinnsamlings strategi for oss, slik at vi kan gjøre en større forskjell for dyrene.
Økonomi
Med penger kommer ansvar. Er du en som kan bidra til å holde regnskapet åpent og etterrettelig? Vi ønsker ar alle våre økonomiske aktiviteter skal være offentlig tilgjengelige, slik at alle kan være trygge på at pengene brukes mest mulig effektivt.

Selv om du ikke fyller noen av de ovennevnte jobbene så ta kontakt, det er alltid noe man kan gjøre for dyrene!

chevron-down